Over ons

 

Bed and Breakfast Op den Beeck, gelegen in het gezellige brabantse Prinsenbeek. Een dorpje 800 meter van Breda vandaan.


Deze prachtige stijlvolle B&B is van alle luxe voorzien, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aan niets zult het u ontbreken. Te denken aan een prive sauna, een buiten jacuzzi, een bioscoop en een groot zwembad! Uw verblijf is mooi, ruim en fris ingericht en van alle gemakken voorzien.


Dus, stelt u zich eens voor…. U slaapt in een heerlijk comfortabel bed… u wordt ’s morgens wakker waar een overheerlijk ontbijt op u staat te wachten met diverse streekgerechten en lekkernijen.


Nadat u heeft ontbeten, kunt u lekker de omgeving verkennen en als u in de loop van de dag terugkomt, neemt u een heerlijke duik in het verwarmde zwembad. Of u gaat lekker relaxen in de jacuzzi of sauna. Of u blijft de hele dag bij uw accommodatie en u maakt van uw verblijf een wellness arrangement.

 

Een drankje erbij…  Oftewel: Vakantie!

En heeft u tussendoor vragen of wensen, u stelt ze maar en u wordt op uw wenken bediend. Graag verwelkomen wij u in onze Bed and Breakfast Op den Beeck! Voor reserveringen gebruikt u het reserveringsformulier of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via de contactpagina.